Winkelwagen is leeg

Merken verdeeld door Herbalorifa

Alaskan Flower Essences

In het ongerepte wilde-bloemenparadijs van Lake Minchumina, gelegen in het geografische centrum van Alaska, begon Stcev Johnson begin jaren tachtig met het prepareren van de Alaska bloesemremedies.

CALIFORNISCHE F.E.S. FLOWER ESSENCES

De Flower Essence Services (F.E.S.) is in 1979 door Richard Katz opgericht en wordt sinds 1980 gezamenlijk geleid door Richard Katz en Patricia Kaminski.

HERBALGEM

Als expert met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en de productie van voedingssupplementen op basis van knoppen en plantenextracten biedt HerbalGem u het breedste gamma van geconcentreerde gemmotherapie aan.

PRANAROM

Pranarôm International NV is een Belgische laboratorium voor wetenschappelijke en medische aromatherapie en werd in 1991 gesticht door Dominique Baudoux, apotheker, aromatoloog en wereldwijd gekend voor zijn boeken over aromatherapie. 

ANIMAVITAL

Animavital = natuurlijke voedingssupplementen en verzorging van topkwaliteit !  Voor een goede gezondheid van uw kleine huisdieren en een optimaal prestatievermogen van uw paard.

Curesupport

Curesupport is een Nederlandse onderneming die zich vooral richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen. Wij zijn een specialist op het gebied van liposomale technologie.

Bij de bereiding van onze producten, gebruiken we alleen hoogwaardige grondstoffen die we produceren door gedegen vakmanschap in onze eigen productie-unit. Doordat wij zelf alles doen houden we de volledige controle over het gehele productieproces.

HIMALAYA BLOESEM REMEDIES

Deze bloesemremedies uit de ongerepte wildernis van de Himalay ondersteunen leven en transformatie in deze onrustige tijden.

Shoti Maa

Shoti Maa Thee is al meer dan 30 jaar een begrip.

De makers van de Shoti Maa tea, Hari's Treasure, hebben al decennia lang ervaring met thee, yoga en ayurveda. Zij hebben als doelstelling om de traditie van yoga en ayurveda bekend en toegankelijk te maken voor iedereen en simpelweg heerlijke thee te maken voor een breed publiek.

BIOFLORAL

De natuur ten dienste van het leven.

Biofloral biedt u de weldaden van de natuur en nodigt u uit om haar 100% biogecertificeerde producten voor het hele gezin te ontdekken.

DEVA BLOESEM REMEDIES

Het Laboratoire Deva is een pionier op het gebied van bloesemremedies dankzij de vele onderzoeken, de ontwikkeling van verschillende remedies en een geïntegreerde productie. 

Ladrôme

La Drôme Provençale bevindt zich in Die, tussen de Vecors en de Provence, waar het in 1993 het levenslicht zag onder de naam Ladrôme laboratoire.  Het Drôme-departement heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de kwaliteit van zijn biologische aromatische planten en medicinale planten.

SJANKARA

Sjankara is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de import en distributie van 100% natuurlijke etherische olies, draagolies, natuurlijke neutrale basisproducten (crèmes, badolies, shampoo...) en aromaverstuivers/-verdampers.

Bloesemremedies Nederland

Bloesem Remedies Nederland heeft sinds 1986 32 Nederlandse remedies geprepareerd. Het prepareren gebeurt door Bram Zaalberg.

Deze bloesems worden sinds 1990 op de markt gebracht.

HEALING HERBS

De 38 oorspronkelijke door dr. Bach ontdekte remedies zijn geprepareerd door Julian en Martine Barnard. Het zijn engelse remedies uit de streek waar dr. Bach zelf ook woonde.

MANNAVITAL

Net zoals gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen, op tijd ontspanning nemen en op streefgewicht blijven, kunnen voedingssupplementen bijdragen tot een goede gezondheid.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor kortingen, inspiratie en zo véél meer

Contactgegevens

Herbalorifa
Haringstraat 16
B-9880 Aalter
Telefoon: +32(0)472.76.24.02
email: info@herbalorifa.be