Winkelwagen is leeg

  Wie zijn We ?

  Onze geschiedenis

  Onze geschiedenis

  In 2006 zag Herbalorifa het levenslicht. 

  Opgericht vanuit een passie voor kwalitatieve en natuurlijke gezondheidsproducten werd toen de basis gelegd voor de webwinkel welke het vandaag is.  Alle producten die we aanbieden worden grondig geëvalueerd want de natuur haalt het beste in de mens naar boven (Emerson, “Nature reveals what is best in us”). 

  Daarenboven zijn we zoveel méér dan een webwinkel

  Vanaf dag 1 tot op vandaag zijn persoonlijk contact, service en het delen van onze kennis via infosessies/lezingen/… onze DNA.  Hier maken we hét verschil voor jou als klant !

  Ons contacteren

  Ons contacteren

  Je kan ons steeds contacteren

  • per telefoon : +32.(0)472.76.24.02
  • per e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  We streven er naar om jou binnen de 24 uur een antwoord te geven. 

  Natuurlijke producten

  Natuurlijke producten

  Ieder product en/of oplossing die we aanbieden op onze website dient aan de volgende criteria te voldoen :

  • hoogstaande/uitmuntende kwaliteit,
  • biologische teelt,
  • zuiver en natuurlijk
  • van een gereputeerd merk.

  Voldoet  het product aan deze voorwaarden dan nemen we dit op in ons productgamma.

  Gezondheid & Informatie

  Gezondheid & Informatie

  Over uw gezondheid

  U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen voor te leggen aan uw (huis)art of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijke medische zorg te ontvangen.

  Wij raden u steeds aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze website.  De informatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige veelvoorkomende en alledaagse klachten.  Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen voorkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

  Informatie op onze website

  Ondanks dat alle informatie op onze website met zorg en aandacht is samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.  Het gebruiken of toepassen van de aangeboden informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

  Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor kortingen, inspiratie en zo véél meer

  Contactgegevens

  Herbalorifa
  Haringstraat 16
  B-9880 Aalter
  Telefoon: +32(0)472.76.24.02
  email: info@herbalorifa.be