Webwinkel Herbalorifa

Aromecum - Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem (9e druk) - Volledig herwerkte uitgave versie 11/2019

Drs. Harmen Rijpkema.
Een vademecum voor een ieder - van professional tot enthousiaste gebruiker van aromatherapieproducten.
Aromecum - Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem (8e druk)Aromecum - Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem (8e druk)
Verkoopprijs: 59,95 €
Bespaar
Bedrag BTW3,39 €

NIEUWE EDITIE - 9e DRUK 11/2019

Dit ‘Aromecum’ dient voor een gebruiker als leidraad, repertorium en een leesboek in één. En onder gebruiker verstaan wij: iedereen die zich wil verdiepen in aromatherapie of dit al dagelijks doet. Dit boek bevat veel handige kennis, wetenschappelijke achtergronden, tips en raadgevingen omtrent de juiste en effectieve toepassingen van de aromatherapie.

Vele vragen die men zich stelt over de werking van aromatherapie worden in dit boek beantwoord. De populariteit van aromatherapie is niet alleen te danken aan de lekkere geuren waarmee mensen zich kunnen omringen maar aromatherapie heeft eveneens de potentie om werkelijk een aantal gezondheidsklachten op te lossen.
U krijgt voorbeelden van de indrukwekkende resultaten van aromatherapie, daar waar de klassieke aanpak faalt of het laat afweten.

Het is een opzoek - en een Doeboek - met speciale hoofdstukken met tips, trucs en mogelijkheden voor de schoonheidsspecialist en voor therapeuten.
Ook zijn er de speciale themahoofdstukken: Aromatherapie en de huid, Aromatherapie in de Zorg, in de sport etc.

Drs. Harmen Rijpkema, aromatherapeut, psychotherapeut en docent, en Ellen Wagenaar, aromatherapeut, schoonheidsspecialiste, masseur en docente, één van de toonaangevende aromatherapeuten van Nederland hebben samen in bijna 700 pagina’s hun beider pure praktische kennis, tips en ervaringsgegevens gecombineerd met de huidige stand van onderzoeken die met en rond aromatherapie worden gedaan. Het Aromecum is daarom zeker een aanrader.

Auteur: Drs . Harmen Rijpkema

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor kortingen, inspiratie en zo véél meer

Contactgegevens

Herbalorifa
Haringstraat 16
B-9880 Aalter
Telefoon: +32(0)472.76.24.02
email: info@herbalorifa.be