Webwinkel Herbalorifa

Een energetische kijk op gezondheid en ziekte (George Vithoulkas)

Het standaardwerk voor energetische geneeswijzen - Deel 1: De wetenschap van de homeopathie
Een energetische kijk op gezondheid en ziekte (George Vithoulkas)Een energetische kijk op gezondheid en ziekte (George Vithoulkas)
Verkoopprijs: 24,50 €
Bespaar
Bedrag BTW1,39 €

Het standaardwerk voor energetische geneeswijzen.

Auteur: George Vithoulkas - Vertaling: Dr. Fons Vanden Berghe, eindredactie: Dr. Geert Verhelst.

"Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" is het absolute standaardwerk voor elke gezondheidswerker die op een energetische manier ondersteuning wil bieden aan patiënten of cliënten. Georges Vithoulkas, wereldautoriteit op het gebied van homeopathie, stelt dat de reguliere behandeling van ziekten op een louter materiële en onderdukkende manier wel de levensduur (life span) van de mens heeft verhoogd, maar tegelijktertijd de levenskwaliteit (health span) naar beneden heeft gehaald.

De auteur legt ons vervolgens haarfijn uit dat de mens eigenlijk een energetisch gestructureerd organisme is. Daarom zal het enkel benaderen van een zieke in zijn totaliteit door het evalueren van het mentale, emotionele en lichamelijke niveau en door het nauwkeurig vaststellen van welke symptomen de vitale kracht produceert, ons op weg zetten naar een echt genezingsproces. En dat kan best verkregen worden door het verdedigingsmechanisme van de mens aan te sterken met een op natuurwetten gebaseerde, energetische geneeswijze zoals bv. homeopathie.

Zowel voor de gezondheidswerker die reeds energetische geneeswijzen beoefent als voor de geïnteresseerde leek is "Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" een echte aanrader. Om een blijvende, betere toekomst van gezondheid na te streven in plaats van te kiezen voor het chemisch onderdrukken van klachten met het risico op ontstaan van verstoringen op een dieper niveau.

Dit boek vertelt ook waarom de homeopathie bij uitstek een excellente manier is om op een gegronde manier de mens aan te sterken. Het zal gevolgd worden door een tweede boek waarin de plaats van de homeopathie nader wordt toegelicht.

Aantal paginas: 200

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor kortingen, inspiratie en zo véél meer

Contactgegevens

Herbalorifa
Haringstraat 16
B-9880 Aalter
Telefoon: +32(0)472.76.24.02
email: info@herbalorifa.be